De golfbaan voor iedereen         Slechts 20,00 p.p. inclusief clubs en ballen     Perfecte oefening kort spel   Zeer geschikt voor groepen  Gezellig clubhuis

Bekkenhaarsweg 28

7645 AJ Hoge Hexel

Tel.: (0546) 69 72 65

Stuur ons een email

Met een lidmaatschap heeft u het hele jaar golfplezier

Op Golfplezier Twente zijn nieuwe leden van harte welkom. Hieronder lichten wij onze verschillende lidmaatschappen toe. Met een lidmaatschap heb je het hele jaar golfplezier. Leden mogen altijd gebruik maken van de baan en oefenfaciliteiten indien deze beschikbaar zijn. Bovendien heb je de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief te spelen op andere Twentse banen. 


35 Lid

Een lidmaatschap kost € 35,00 per maand en € 50,00 eenmalige inschrijfkosten door middel van automatische incasso. Uitgangspunt is dat je minimaal 1 jaar lid wordt. De jaarlijkse registratiekosten bedragen € 59,00 (inclusief NGF registratie). Deze wordt aan het begin van elk kalenderjaar via automatische incasso verwerkt.


Junior 19 t/m 29

Een lidmaatschap kost € 17,50 per maand en € 50,00 eenmalige inschrijfkosten door middel van automatische incasso. Uitgangspunt is dat je minimaal 1 jaar lid wordt. De jaarlijkse registratiekosten bedragen € 59,00 (inclusief NGF registratie). Deze wordt aan het begin van elk kalenderjaar via automatische incasso verwerkt.


Jeugd 13 t/m 18

Een lidmaatschap kost € 10,00 per maand door middel van automatische incasso. De jaarlijkse registratiekosten bedragen € 20,00 (inclusief NGF registratie). Deze wordt aan het begin van elk kalenderjaar via automatische incasso verwerkt. Dit lidmaatschap kan worden maandelijks opgezegd worden met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Mogelijkheid om jeugdlessen te volgen voor 125,- per jaar. 


Familiegolf Jeugd 13 t/m 18

Wanneer leden van Golfplezier Twente (35 lid) een (klein)zoon of (klein)dochter in de leeftijd 13 t/m 18 jaar lid maken, hoeft er geen lidmaatschapsvergoeding betaald te worden voor dit kind. De jaarlijkse registratiekosten bedragen € 20,00 (inclusief NGF registratie). Deze wordt aan het begin van elk kalenderjaar via automatische incasso verwerkt.Wel is een jeugd lespakket bij PGA Pro Martijn verplicht a € 125,00 per jaar. Per volwassen kunnen er maximaal 2 kinderen gebruikmaken van deze regeling tot en met het jaar waarin het kind 18 jaar wordt. 

*Nu GEEN Inschrijfkosten! 


Familiegolf t/m 12

Wanneer leden van Golfplezier Twente (35 lid) een (klein)zoon of (klein)dochter in de basisschoolleeftijd (t/m 12 jaar) lid maken, hoeft er geen lidmaatschapsvergoeding betaald te worden voor dit kind. De jaarlijkse registratiekosten bedragen € 20,00 (inclusief NGF registratie). Deze wordt aan het begin van elk kalenderjaar via automatische incasso verwerkt.Per volwassen kunnen er maximaal 2 kinderen gebruikmaken van deze regeling tot en met het jaar waarin het kind 12 jaar wordt. Verplicht is dat deze kinderen alleen mogen spelen in het bijzijn van de (groot)ouder die het kind lid heeft gemaakt. 

*Nu GEEN Inschrijfkosten!

Door onderstaand formulier te tekenen geeft u ons een machtiging om de inschrijfkosten en de maandelijks kosten van uw rekening te incasseren tot opzegging. Opzegging van het lidmaatschap kan geschieden na een jaar met inachtneming van een opzegtermijn van een maand.
Inschrijfformulier

Ik ga akkoord met de interne registratie van mijn gegevens.