De golfbaan voor iedereen         Slechts 20,00 p.p. inclusief clubs en ballen     Perfecte oefening kort spel   Zeer geschikt voor groepen  Gezellig clubhuis

Bekkenhaarsweg 28

7645 AJ Hoge Hexel

Tel.: (0546) 69 72 65

Stuur ons een email

De combinatie van sportief golfen en lekker eten en drinken leent zich bij uitstek voor het organiseren van een feest of partij.

De combinatie van sportief golfen en lekker eten en drinken leent zich bij uitstek voor het organiseren van een verrassende familie reunie, een bedrijfsuitje met het personeel, of gewoon een gezellige verjaardag. Omdat er bij ons geen GVB nodig is kan iedereen die dat wil een balletje slaan, of gewoon genieten op het terras uitkijkend over de prachtige baan met actieve golfers. Informeer naar de mogelijkheden op 0546 - 69 72 65 of mail naar info@golfpleziertwente.nl.


Drie mooie terrassen

Dankzij drie ruime terrassen (waarvan een overdekt) kunnen wij iedereen ruimschoots van een plekje in de zon (of schaduw) voorzien. Ook voor de niet golfers een geweldig rustpunt voor een kopje koffie of een lekkere lunch. 


Restaurant met ruime zit en parkeermogelijkheden

Het knusse clubhuis heeft een volwaardige bar en keuken. Er zijn voldoende zitplaatsen voor kleinere en grotere groepen. Voor een uitgebreid diner hebben wij verschillende mogelijkheden. 


Combinatie arrangementen met of zonder golf clinics

Wil je echt iets origineels bedenken voor je groep vrienden, of iets voor je personeel waar ze nog lang over zullen napraten neem dan contact op met ons enthousiaste horeca team. Zij nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door. Of het nu gaat om een gecombineerde Golfclinic met BBQ, of alleen een receptie met tapas, live muziek of een wijn proeverij, een modeshow…. (bijna) alles is mogelijk! Bel (0546) 69 72 65

of mail naar info@golfpleziertwente.nl


Enthousiast horeca team

Onder leiding van mede eigenaar Nicole van der Deen (en tevens partner van Martijn!) verwennen zij en de ervaren staf jou en je familie en vrienden en bedenken zij leuke en originele feestprogramma’s om er voor iedereen een onvergetelijke dag van te maken!

Sportieve en gezellige arrangementen

Golf early bird

Koffie of thee bij aankomst op de golfbaan

Greenfee (18 holes spelen)

Broodje (keuze uit Brie met walnoot of warm vlees)

30,00 per persoon

Alleen mogelijk bij aankomst voor 12 uur


Golf & Tapas

Koffie of thee bij aankomst op de golfbaan

Greenfee (18 holes spelen)

2 drankjes op ons zonnige terras of in ons clubhuis

Royaal tapas plank

vanaf 10 pers. 40,00 per persoon


BITTERRRR Golf

Koffie of thee bij aankomst op de golfbaan

Greenfee (18 holes spelen)

2 drankjes op ons zonnige terras of in ons clubhuis

Bittermix 

vanaf 2 pers.. 32,00 per persoon


Golf De Luxe

Koffie of thee bij aankomst op de golfbaan

Golfles van PGA Pro Martijn van Baars (50 min.)

Greenfee (18 holes spelen)

vanaf 2 pers. 45,00 per persoon

Alleen mogelijk als PGA Pro beschikbaar is