De golfbaan voor iedereen         Slechts 20,00 p.p. inclusief clubs en ballen     Perfecte oefening kort spel   Zeer geschikt voor groepen  Gezellig clubhuis

Bekkenhaarsweg 28

7645 AJ Hoge Hexel

Tel.: (0546) 69 72 65

Stuur ons een email

Bij Golfplezier Twente kunt u golfen met of zonder Golfvaardigheidsbewijs

Golfplezier Twente is uniek omdat je zonder GVB (Golfvaardigheidsbewijs) bij ons mag komen golfen, ook als je nog nooit eerder hebt gespeeld. Bij aanvang krijg je duidelijke instructies, golfclubs plus ballen, en na het lopen van een rondje staat ons enthousiaste horeca team klaar om je van een welverdiend drankje en hapje te voorzien! Er is ook een beperkt assortiment golfspullen te koop om de dag goed te starten!


Dagkaart

Een dagkaart kost €20,00 (introducee €15,00, kinderen onder 12 gratis) en biedt de mogelijkheid de hele baan inclusief oefenfaciliteiten gedurende de dag te gebruiken. Reken voor een volledige ronde van 18 holes zo’n anderhalf tot twee uur. Je hoeft geen aparte schoenen te dragen, sneakers zijn prima. Als het maar schoenen zijn zonder hak. Je hoeft ook geen speciale golfspullen te hebben, deze krijg je van ons!


Groepen

Golfplezier Twente is uitermate geschikt voor het ontvangen van kleine of grotere groepen (maximaal 120 personen). Onder leiding van de golfpro wordt uitleg gegeven over de golfsport en welke slagen je moet proberen te slaan! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk inclusief BBQ, live muziek, wijnproeverijen, modeshows en nog veel meer…! Neem contact met ons op (tel 0546- 69 72 65 of e-mail info@golfpleziertwente.nl) voor een voorstel op maat.


Competitie teams/ Uitwisseling andere golfbanen

Golfplezier Twente is bij uitstek geschikt om het kortere spel te oefenen. De greens zijn van hoge kwaliteit en de PAR 3 baan heeft een aantal zeer uitdagende holes. Perfect om met jullie team de competitie voor te bereiden. Golfplezier Twente heeft speciale tarieven voor de volgende banen: de Koepel te Wierden, Golfbaan Hooge Graven te Ommen, Golfbaan Het Rijk van Sybrook te Enschede, Golfclub Driene te Hengelo, Golf & Country club ’t Kruisselt te de Lutte, Golfbaan de Lage Mors te Delden, PW Golf Wilhelmina te Enschede, Golfclub Almelo te Almelo, Shortgolf Twente (n’ Kaps) te Tubbergen, Spielehof te Boekelo, Golftuin Zwolle te Zwolle en Twentse Golf Park te Haaksbergen. Leden van die banen spelen bij ons voor €15,00. Golfplezier Twente leden kunnen bij deze golfclubs spelen tegen gereduceerd tarief.


Lidmaatschap

Golfplezier Twente heeft ruim 470 leden die samen een heel gezellige en sportieve groep golfliefhebbers vormen! Er worden zeer regelmatig leuke en spannende wedstrijden gespeeld, en een aantal keer per jaar wordt er een golfreis naar een andere golfclub in de buurt maar ook in het buitenland georganiseerd. Ook hebben wij speciale tarieven gerealiseerd om bij andere golfbanen in de buurt te mogen spelen (zie Competitie teams/Uitwisseling andere golfbanen). Al voor €35,00 per maand bent u bij ons lid en kunt u beschikken over al onze faciliteiten. Informeer naar de mogelijkheden op (0546) 69 72 65 of via info@golfpleziertwente.nl.